Welkom

*********************************************

Welkom op de website van Shantykoor Op Volle Kracht. Op Volle Kracht heeft zijn thuisbasis op het eiland Goeree-Overflakkee (Zuid-Holland) en bestaat uit ongeveer 45 zangers en 7 muzikanten. Via deze website stellen wij ons graag aan u voor.

Hoewel wij nog een relatief jong koor zijn, hebben we al een hele geschiedenis achter ons. U leest hier alles over op deze website. Ook stellen we al onze leden aan u voor. Natuurlijk vertellen we ook graag over ons repertoire (shanty's/zeemansliedjes) en onze cd's.

Uiteraard houden wij u ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent ons koor. U kunt foto's vinden van optredens die wij recentelijk hebben gehad en u kunt tevens zien waar en wanneer onze volgende optredens zijn.

Vindt u het leuk om met ons mee te zingen, dan bent u van harte welkom op één van onze repetities. Elke dinsdagavond wordt er in D'n Duyt, Steneweg 1 te Middelharnis geoefend van 20:00 uur tot 21:45 uur met in de pauze een kopje koffie/thee. Na afloop is er een gezellig samenzijn onder het genot van een drankje. Kom gerust langs!

Wij wensen u veel plezier op deze website en hopen u binnenkort bij één van onze optredens of repetitieavonden te mogen begroeten.

Tot ziens bij shantykoor Op Volle Kracht