Welkom

Op Volle Kracht aanwezig bij Flashmob in de Koopgoot te Rotterdam

Op zaterdag 13 juni 2015 hebben een dertiental leden van ons koor, acte de préséance gegeven op een muzikale Flashmob in de Koopgoot te Rotterdam.

Een groep van ca. 90 leden van diverse koren van Goeree Overflakkee toog rond het middaguur met een dubbeldekker en “gewone” bus richting Rotterdam.  Op de trappen aan de V&D kant van de Koopgoot werd het publiek rond 15.00 uur “overvallen” en verrast op een spectaculaire muzikale Flashmob. Leden van Advendo, Excelsior, Roll Around, de Shantykoren Op Volle Kracht en het Flakkees Piratenkoor en het kinderkoor Hum en Pops brachten zonder muzikale ondersteuning het nummer “Iedereen is van de Wereld” van The Scene ten gehore.

Direct na de Flashmob spraken leden van het Promoteam Goeree Overflakkee  (in het kader van Eilandmarketing gefinancierd door Gemeente en diverse lokale ondernemers) de enthousiaste passanten aan om hen meer te vertellen over ons eiland en de mogelijkheden voor werken, wonen en recreëren.

Op de sociale media als Facebook en Twitter heeft deze “happening” al enorme aandacht en publiciteit gekregen. Ook hebben de vele persberichten hun doel bereikt en maken regionale- en streekkranten melding van de succesvolle Flashmob.  Diverse filmpjes zijn al geplaatst op You Tube en Facebook.

Ons koor “Op Volle Kracht” is op deze manier veelvuldig onder de aandacht gebracht.

Het bestuur dankt bij deze de inzet van onze leden die aan dit evenement hebben deelgenomen en daarmee ons koor op een positieve en bijzondere manier in beeld en onder de aandacht hebben gebracht.

Flashmob foto

Ter info, kijk maar eens op:
http://flakkeenieuws.nl/nieuws  
http://www.facebook.com/GoereeOverflakkee
http://youtu.be/FEFwAIacwXI

Henk Schurink